دومین دوره فوندانت کیک همدان

#همایش #آموزشی

دومین دوره فوندانت کیک همدان لیدی کیک با همکاری هتل آرین برگزار می کند : ثبت نام دومین دوره فوندانت کیک بیسیک آموزش دکور کیک با خمیر فون...

دومین دوره فوندانت کیک همدان
تا
تا
 

دومین دوره فوندانت کیک همدان لیدی کیک با همکاری هتل آرین برگزار می کند : ثبت نام دومین دوره فوندانت کیک بیسیک

  • آموزش دکور کیک با خمیر فوندانت
  • طرز تهیه پخت یک نوع کیک پایه
  • برش اصولی و فیلینگ مناسب
  • تراز اصولی کیک تا سه طبقه
  • زیرسازی مناسب برای کاور فوندانت
  • آموزش و آماده سازی گاناش و باترکریم
  • گاناش کشی اصولی کیک
  • طرز تهیه فوندانت و گام پست
  • آموزش سه نوع گل شکری
  • نقاشی روی فوندانت
زمان دوره : 13 الی 15 بهمن ماه 94 مکان دوره : همدان - چهارراه تختی - هتل آرین مکان ثبت نام  : هتل آرین همدان تلفن تماس : 09189159535 اطلاعات بیشتر : فوندانت چیست؟ فوندانت یک خمیر خوراکی هست که از گلوکز خوراکی، گلیسیرین خوراکی، پودر قند، آب، پودر ژلاتین و روغن تهیه میشه. این خمیر هم به صورت خانگی تهیه میشه و هم بصورت صنعتی و کارخانه ای. مواد اصلی تشکیل دهنده این خمیر همین مواردی است که ذکر کردم اما هر فرد یا کارخانه بسته به سلیقه خودش برای ایجاد طعم بهتر این خمیر بهش یک سری مواد اضافه میکنه. مثلا بعضی ها بهش خامه اضافه میکنن که باعث لطیف شدن و نرم و خوشمزه تر شدن خمیر میشه اما باید در یخچال نگهداری بشه.

رمز عبور خود را فراموش کرده ام
ثبت نام